Reinigen van uw parketvloer.. hoe moet dat nu eigenlijk?

Om uw vloer op de juiste manier te reinigen en onderhouden, introduceert Bartels Parket een uniek reinigings-, en onderhoudsprogramma voor uw bestaande vloer. Bij alle parketvloeren gelakt, geolied of behandeld met wax, is het noodzakelijk deze vloer met regelmaat vochtig te reinigen en te voorzien van een nieuwe beschermlaag tegen het vocht en vuil. Voor dit periodieke onderhoud heeft Bartels Parket een aantal onderhoudsprogramma’s samen gesteld.

Let op: Het gaat hier om prijzen bij vloeren gelegd door Bartels Parket.
Voor eigen vloeren neem contact op met ons voor een exacte prijsopgave T. 040-2548694

1 ] Doe het zelf €45,00

Dit pakket voorziet u van de juiste middelen om uw vloer te reinigen en onderhouden.

1 fles reiniger
1 fles onderhoudsmiddel

Toepassing:

Allereerst is het belangrijk dat de vloer licht vochtig schoon gemaakt wordt. Hiervoor gebruikt u de parketreiniger; met warm water vermengen (100 tot 200 ml op 10 liter water).

De vloer met een GOED uitgewrongen doek of dweil reinigen. Als de vloer goed droog is kan er een laagje bescherming/voeding aangebracht worden. Hiervoor gebruikt u het onderhoudsmiddel. Afhankelijk van de lak, olie of wax laag van uw vloer brengt u dit onderhoudsmiddel onverdund aan. Na enkele uurtjes is de vloer weer beschermd tegen vocht en krassen.

Let op! u hoeft niet de hele kamer leeg te halen maar plaats kleine meubels en stoelen wel omhoog voor een beter resultaat.

2 ] Doe het beter €89,00

Dit pakket voorziet u van de juiste middelen om uw vloer te reinigen en te onderhouden en is aangevuld met een Woodboy voor een betere verwerking van de producten.

1 fles reiniger
1 fles onderhoudsmiddel
1 WoodBoy XL3000 huur voor 1 dag incl. 2x witte pad

Toepassing:

Het onderhoudspakket te gebruiken zoals beschreven bij het “Doe het zelf” pakket.

Extra hulpmiddel hierbij is de Woodboy XL 3000. Deze roterende schijfmachine geeft u een betere machinale ondersteuning waardoor u de machine voor het krachtige werk in kunt zetten.

De Woodboy is beheersbaar voor iedereen en doordat deze machine met druk een ronddraaiende beweging maakt, worden de reiniging en voeding aan uw parket veel intensiever uitgevoerd.

Tevens is de Woodboy XL 300 te gebruiken op stenen vloeren, linoleum en andere harde oppervlakken.

3 ] Laat het doen vanaf €150,00*

Dit totale pakket (tot 40m²) neemt u al het werk uit handen.

Als u kleine meubelen van de vloer gehaald zijn (kasten en tafels mogen blijven staan) komen wij met onze professionele machines de vloer een flinke opknapbeurt geven.

Uw vloer wordt machinaal gereinigd en voorzien van een stevige laag onderhoudsmiddel. De vloer ziet er weer fris uit en is lange tijd beschermd tegen vocht, vuil en krassen.

Wij raden u aan deze onderhoudsbeurt 1x per jaar uit te voeren voor een optimaal behoud van uw vloer.

* Vraag naar de voorwaarden.