Houten vloeren

Echt hout leeft en wij werken met trots op een ambachtelijke manier met dit prachtige product.

Een houten vloer is sfeer bepalend in uw interieur. Om tot de juiste keuze te komen is het belangrijk te weten in welke ruimte de  vloer geplaatst gaat worden. Is de ondergrond waar de houten wordt geplaatst van beton of hout? Wordt er gebruik gemaakt van vloerverwarming? Hoe intensief wordt de vloer gebruikt?

Natuurlijk kunnen wij  hier alle technische specificaties en de voor en nadelen noemen van een houten vloer maar dit lichten we graag toe in een persoonlijk adviesgesprek in onze showroom. Voor nu willen wij u vooral inspireren met de mogelijkheden van dit fantastische product.

Houtsoorten

In principe kan van iedere boom een houten vloer gemaakt worden. De kunst is om dit milieuvriendelijk en duurzaam te doen. Wij streven naar “een leven lang plezier van uw nieuwe vloer”. Dat is pas duurzaam!

Onze collectie bestaat enkel uit verantwoorde producten. Dit geldt voor de vloeren maar ook voor onze lijmen, hardwax olie en lakken.

De afwerklaag bepaalt naast de houtsoort de krasgevoeligheid van het hout ook het uiterlijk van een vloer. Zo kunnen we een eiken vloer met tientallen kleuren en bewerkingen behandelen, waardoor de vloer er steeds weer compleet anders uit kan zien.

Ziet u door de bomen het bos niet meer om de juiste vloer te kiezen? Kom dan langs in onze showroom en neem een monsterbord mee naar huis om de kleur ook in uw woonomgeving te kunnen  bekijken.